ήχος ΑμεΑΕπιλέξτε το κείμενο και πατήστε στο ηχείο ΑμεΑ ηχείο που εμφανίζεται για ηχητική ανάγνωση

Παραλίες

Γαλλικός
Βρίσκεται πολύ κοντά στο κέντρο του χωριού. Η παραλία έχει άμμο και διαθέτει μαγαζί όπου μπορείτε να κάτσετε να απολαύσετε τον καφέ σας ή και να τσιμπήσετε κάτι. Η θάλασσα είναι γενικά ζεστή.

Ζέρη
Είναι αμέσως μετά τον Γαλλικό και έχει άμμο. Τα νερά είναι ζεστά και έχετε την δυνατότητα να κάτσετε για φαγητό ή καφέ. Επίσης υπάρχουν και νεροτσουλήθρες για τους μικρούς και μεγάλους της παρέας.

Μέγα Αμμος
Η παραλία αυτή βρίσκεται λίγο έξω από το χωριό με κατεύθυνση προς την Πέρδικα. Η παραλία είναι οργανωμένη και τα νερά είναι δροσερά και έχει βότσαλα.

Μικρή Άμμος
Αμέσως μετά την Μέγα Άμμο θα βρείτε τη Μικρή Αμμο, μια εξίσου όμορφη οργανωμένη παραλία στην οποία θα βρείτε και φαγητό και bar.

Μέγα Ντράφο
Φεύγοντας από την Μικρή Άμμο και με κατεύθυνση την Πέρδικα θα βρείτε την παραλία Μέγα Ντράφο. Δεν υπάρχει πρόσβαση με το αυτοκίνητο ως την παραλία, συνεπώς θα πρέπει να το αφήσετε στον δρόμο ψηλά. Η παραλία έχει άμμο και βότσαλα. Υπάρχει μια καντίνα που σας προσφέρει τα βασικά.

Αγία Παρασκευή
Είναι μετά την παραλία Μέγα Τράφο. Η θάλασσα είναι ζεστή και έχει ένα μικρό νησί το οποίο βρίσκεται σε πολύ μικρή απόσταση από την παραλία.

ΔΕΗ
Η παραλία αυτή βρίσκεται λίγο πιο μακριά από το κέντρο του χωριού. Έχει βοτσαλάκια και έχει αρκετή ηρεμία. Η θάλασσα είναι ζεστή και μπορείτε να απολαύσετε την θέα του Νησιού Αγ. Νικόλαος.

Μπέλα Βράκα
Από τις πιο διάσημες και ιδιαίτερες παραλίες της περιοχής. Η παραλία βρίσκεται στο νησάκι Μουρτεμένο. Για να φθάσετε ως εκεί, περνάτε στο νησί διασχίζοντας την θάλασσα με τα πόδια όπου το νερό φτάνει μέχρι το γόνατο. Καλό είναι να πάρετε μαζί σας κάποιο φαγώσιμο ή νερό αν χρειαστείτε καθώς δεν υπάρχει καντίνα. Σας συστήνουμε να την επισκεφτείτε.

Πισίνα
Από το όνομα και μόνο μπορείτε να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Η θάλασσα είναι αρκετά δροσερή και έχει μια τιρκουάζ απόχρωση Βρίσκεται στο νησί του Αγίου Νικολάου, οπότε η πρόσβαση γίνεται μόνο με βάρκα.

Ζάβια
Η παραλία Ζάβια είναι εκτός χωριού με κατεύθυνση το χωριό Πέρδικα. Η θάλασσα εκεί είναι αρκετά δροσερή. Η παραλία είναι οργανωμένη, οπότε θα βρείτε φαγητό ή κάποιο ποτό.

Βρείτε μας

Copyright © 2020 White Orchid - Σύβοτα Θεσπρωτίας